Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Keep CAFCNA Alive! Become a Supporting Member Today!

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Got XM Problems  (Read 2249 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

13Ray

  • New Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Got XM Problems
« on: 01/14/12 09:01 PM »

Need some help on trouble shoot XM problems? The problem that I'm having is I can't receive any reception from my XM provider and I'm not in a black out spot for reception. Yes I have an active account; yes my On Star is active and can make calls; have checked the connection of the wiring harness for proper continuity at the XM and receiver module under the glove box. Are there any other areas I've missed that I can check to remedy this problem?
Logged

MS03 2500

  • CAFCNA 2017 Premium Member
  • Full Member
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 37,221
Re: Got XM Problems
« Reply #1 on: 01/15/12 05:20 AM »

Keep in mind OnStar and XM are 2 different systems. On the Headunit does the XM band display and have you called XM
Logged
2003 2500

13Ray

  • New Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Got XM Problems
« Reply #2 on: 01/15/12 06:32 AM »

Yes, have got a hold of the service rep, and they said everything is fine on there end. They gave my wife some trouble shooting steps to do but nothing happens, I'm currently deployed in Afghan, so it is hard to fix my truck when I'm here, but will us any advice that will help...
Logged

potancen

  • Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 20
Re: Got XM Problems
« Reply #3 on: 01/15/12 10:22 AM »

What is the head unit displaying?  Full XM channel and audio content?  A message like "antenna" or "loading"?
Logged

Wazbro

  • Full Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 970
  • I love the Chevy Avalanche
Re: Got XM Problems
« Reply #4 on: 01/15/12 11:24 AM »

What year AV and which head unit (6-disk, nav, ect..)?
Logged
2008 AV 6.0L LT3 Autoride Blue Granite Metallic

Sanjuanworm

  • Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Got XM Problems
« Reply #5 on: 01/15/12 12:30 PM »

If it's the xm unit giving you troubles, i'm about to take mine out and install a pioneer unit.  So if you  need one i'll send you mine provided you don't take any video whilst pissing on the Taliban.  Due to the amount of bleeding hearts here in N. America.
Logged

AlaskaAv

  • Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Got XM Problems
« Reply #6 on: 01/15/12 03:12 PM »

What part of the U.S. are you trying to receive the signal in?  Please don't tell us Alaska...
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.159 seconds with 24 queries.